Igår

Igår så var de inte jag som red min lilla prins, men min medryttare red han i paddocken och då var min gammla ridlärare där och hon frågade vad de var för sorts häst, och när hon sa att de var en gammal travare så sa hon att de såg man inte på han :) De tyckte jag var jätte kul att höra, eftersom att jag bara har haft han ett år! :)




Lite fel årstid bara :)

Hoppningen!!

Igår så var jag med på ARK på deras träningstävling och jag hoppade 70 cm och vi blev 0:a så vi fick en rosett :) Och min medryttare hoppade också men hon hoppade 60 cm :) De var första gången som hon hoppade bana med Quantas :) Dom var super!!
Han blev jätte fin i sina nya grejor :)




Alnö ridklubb

Idag så ska jag vara med på ARK med quantas, vi har varit på hööks idag och köpt oss en ny outfit angående hoppningen :) så kul att köpa sig något nytt ibland :)
men jag tar och skriver om hur de gick senare efter hoppningen om jag hinnner ;)

här kommer lite bilder på vad jag har köpt :)









Är så nöjd :)


Vad ska vi hitta på...?

Sitter nu och udrar vart jag och Quantas ska rida idag? har ni några tips :)






Promenad!

Idag blev de så att jag tog med mig Olivia ut till hagen, och vi skulle ta en promenad med Quantas men de blev så att jag tog och red barbacka halva vägen på han, och sen så gick jag halva vägen med han och Olivia gick med mig hela vägen!
Jätte snällt av hon, då jag inte tycker att de är så roligt att vara i sommarhagen själv.
Men de får man ju också vara ibland,
Men idag så var Quantas jätte gosig av sig och han kom och mötte mig i hagen idag, men när vi skulle rida/gå iväg så ville han inte riktigt gå utan sina häst kompisar, Men efter halva vägen så gick de super, jag jobbade han inte idag utan de var en lungn tur bara i skritt!!! sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sen drog jag och Olivia ner till hamnen och myste :) Tack för en super mysig och rolig kväll:)



Här kommer två stycken bilder :)








Mitt lilla <3


Tack Josse...

Tack Josse för att du har gjort mig så himmla modig som jag har blivit i hoppningen!
Idag så fick Q nya skor och de skulle B också få.
Så när jag träffade Josse så frågade hon mig om jag ville hänga med och hoppa i paddan! Då jag inte har hoppat i paddan på ett tag, men de gick super bra, jag har dock dom senaste gångerna blivit hårdare i handen när han inte har gjort riktigt som jag velat att han ska gör, men idag så tänkte jag på att jag inte skulle bli hård i handen och de blev en STOR skillnad, han gjorde precis som jag ville.
Och jag har nu satt ett litet mål tills efter sommabetet, och de är att jag ska få till vänster galoppen bättre en vad den är nu!!! Men jag är jätte stolt över min häst idag, jag hoppade till och med 90 cm på en "liten" bana :)

Här kommer lite bilder som Emelie vill ;P


Några bilder :-)


Hoppning

Film från dagens hoppning :) så nöjd

RSS 2.0